Kako pobeliti zobe

Barva vaših zob ni prava. Bi bilo potrebno vaše zobe posvetliti ali pa si želite „filmskega“ nasmeha. Verjetno vas zanima, kako pobeliti zobe. Mi vam nov nasmeh brez bolečin zagotovimo v samo 45 minutah. Estetsko zobozdravstvo pokriva vse vidike estetike, med drugim tudi beljenje zob. Sedaj lahko enostavno in hitro pridete do čudovitega belega nasmeha. Belimo tako rumene kot tudi že počrnele zobe, zato kako pobeliti zobe ne bi smel bit več problem. Pogostokrat je s časom beljenje zob potrebno ponoviti, saj zobje skozi čas zaradi prehranjevanja in morebitnega kajenja spremenijo barvo.

Lepi zobje za lep nasmeh

Zobje so ena naših najdragocenejših gradnikov, zato je beljenje zob nekaj, kar vam lahko pomaga, do večje samozavesti. Lepi zobje vsakomur pristojijo in koga ni, ki si jih ne bi želel. A poleg tega, da bistveno prispevajo k lepemu nasmehu odigrajo pomembno vlogo pri govoru in prehranjevanju. V kolikor bi radi, da vaši zobje izgledajo nekoliko bolj beli in privlačni, bo beljenje zob prava rešitev za vas. V kakšno pomoč so nam zdravi zobje v vsakdanjem življenju se dostikrat ne zavedamo vse dokler nam ne opešajo ali se pojavijo bolečine. Izguba zob pa ne napoveduje samo prehoda na mehkejšo hrano, ampak tudi izgubo samozavesti in osiromašen vsakdanjik. Velikokrat bolezni zobovja spremljajo tudi hude bolečine, ki nas ohromijo in vplivajo na kvaliteto našega življenja. Ponavadi je to tudi čas, ko začnemo resno razmišljati katero zobozdravstvo in zobozdravnik, bi bil najprimernejši za nas. Prav tako se lahko sprašujete, kako pobeliti zobe in v tem primeru je prav tako dobrodošlo, da dobro premislite h kateremu zobozdravniku se boste odpravili, da opravi to storitev na res visokem nivoju.

kako pobeliti zobe

Prav zato, ker nam zobje tako veliko pomenijo in ker žal druge priložnosti ne bomo dobili, je vredno premisleka komu bomo zaupali estetske posege in zdravljenje svojih zob. Izbira zobozdravnika pa ni enostavna. Vsakdo si želi izkušenega in natančnega zobozdravnika. Dober zobozdravnik pacientu svetuje in razloži potek zdravljenja. Vsekakor vam svetujemo, da beljenje zob zaupate samo izkušenim strokovnjakom in pa seveda tudi vse ostale storitve. V procesu zdravljenja, ko pacient sedi na stolu, pa se z njim pogovarja in mu razlaga kaj dela ter kaj lahko pričakuje. Kako pa sam proces zdravljenja ali beljenje zob poteka se dogovorita skupaj s pacientom že pred pričetkom zdravljenja. Takrat je tudi čas, da jasno definirata kakšne so potrebe in želje in kaj lahko pacient pričakuje pred, med in po zdravljenju oz. če gre za beljenje zob, kakšne rezultate gre pričakovati. Če vas denimo zanima kako pobeliti zobe, vam bo kvaliteten zobozdravnik znal pri tem svetovati. Kvalitetno zobozdravstvo skrbi za strokoven kader in da je za njihove paciente kar najbolje poskrbljeno. Prav zato se naši zaposleni redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje ter sposobnosti. Pacientom pa zagotavljamo strokoven in človeški pristop. Ne želimo si le dobrih rezultatov, ves čas strmimo k temu, da se naši pacienti v procesu zdravljenja počutijo kar najbolje ter se k nam radi in brez strahu pred morebitni posegi vračajo. Naše zobozdravstvo ponuja različne storitve od zdravljenja parodontoze, do odstranjevanja modrostnih zob, pohvalimo pa se lahko predvsem z velikim številom uspešno pozdravljenih pacientov. Prav gotovo bomo znali pomagati tudi v primeru, če vas zanima kako pobeliti zobe. Vsakodnevno vgrajujemo implantate ali tako imenovane zobne vsadke. Z njihovo pomočjo nadomeščamo izgubljene zobe in posameznikom vračamo njihov pristni nasmeh.

Vstavljamo tudi zobne aparate s katerimi poskrbimo za pravilno postavitev vaših zob v čeljusti in poskrbimo za pravilen ugriz. S tem pa tudi estetsko dovršen videz in kar najboljšo funkcionalnost. Na estetsko dovršenost vpliva lahko tudi beljenje zob, zato vam svetujemo, da premislite tudi v tej smeri. Trajanje zdravljenja je odvisno od stanja vaših zob in od vaše starosti. Mlajši zobje se navadno pozdravijo hitrejše od starejših. Splošna priporočila pacientom svetujejo vsakoletne preventivne preglede, katerih namen je spremljanje razvoja zob in ustne votline, ter preprečevanje nastanka bolezenskih stanj še pred nastankom bolečine. Če vas zanima, kako pobeliti zobe, se odpravite k svojemu zobozdravniku, da preveri vaše stanje in kasneje prisluhnite njegovim napotkom, kako vzdrževati lepe in čiste bele zobe. V kolikor pa so se pri vas že pojavili boleči simptomi pa je pomembno, da k zdravljenju pristopite takoj, ko je to mogoče. Prav to pa je ena izmed prednosti pri zasebnem zobozdravstvu, saj so naše čakalne dobe kratke naša odzivnost pa hitra. Tako vas bomo v obravnavo vključili v najkrajšem možnem času. Ob prvem pregledu se bomo z vami pogovorili o vašem stanju in vam svetovali o nadaljnji oziroma takojšni obravnavi. Odlikuje nas oseben pristop, veliko število zadovoljnih pacientov in naš vrhunsko usposobljen ter zanesljiv tim. Zavedamo se, da lahko le dobra komunikacija in pravi odnos pripeljeta do želenih rezultatov in zadovoljstva tako iz vaše kot iz naše strani. Smo zobozdravstvo, ki k težavi pristopimo celostno in s skrbnim delom ter tesnim sodelovanjem s pacientom pripeljemo do želenih rezultatov. Če imate torej težave z zobmi, ki bi jih radi odpravili ali pa če vas zanima, kako pobeliti zobe, se lahko vedno obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem pomagali.
 
 

S prijavo se strinjam s Splošnimi pogoji in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.