KAKO POBELITI ZOBE

Vas zanima kako pobeliti zobe? Si želite imeti lep nasmeh?

Se vam ob pogledu v ogledalo zdi, da barva vaših zob ni prava? Menite, da bi morda bilo potrebno vaše zobe posvetliti ali pa si želite „filmskega“ nasmeha?
 
 
Verjetno vas zanima, kako pobeliti zobe. Zavedamo se, da so beli zobje izrednega pomena. Mi vam nov, lep nasmeh brez bolečin zagotovimo v samo 45 minutah. Naše zobozdravstvene centre odlikuje več odlično izobraženih in zanesljivih doktorjev, ki se ukvarjajo z estetskim zobozdravstvom. Estetsko zobozdravstvo pokriva vse vidike estetike, med drugim tudi kako pobeliti zobe. Sedaj lahko enostavno in hitro pridete do čudovitega belega nasmeha. Belimo tako rumene kot tudi že počrnele zobe, zato kako pobeliti zobe ne bi smela biti več težava. Pogosto je s časom beljenje zob potrebno ponoviti, saj zobje zaradi prehranjevanja, pitja kave in čaja ter kajenja pogosto potemnijo ali porumenijo.

Zobje so eden izmed naših najdragocenejših gradnikov, zato je beljenje zob nekaj, kar vam lahko pomaga na poti do večje samozavesti. Lepi, beli zobje vsakomur pristojijo in verjetno ni nikogar, ki si jih ne bi želel. Poleg tega, da bistveno prispevajo k lepemu nasmehu, odigrajo pomembno vlogo pri govoru in prehranjevanju. V kolikor bi radi, da vaši zobje izgledajo nekoliko bolj beli in privlačni, bo beljenje zob prava rešitev za vas. V kakšno pomoč so nam zdravi zobje v vsakdanjem življenju, se dostikrat ne zavedamo, vse dokler nam ne opešajo ali se pojavijo bolečine. Izguba zob pa ne napoveduje samo prehoda na mehkejšo hrano, ampak tudi izgubo samozavesti in osiromašen vsakdanjik. Velikokrat bolezni zobovja spremljajo tudi hude bolečine, ki nas ohromijo in vplivajo na kvaliteto našega življenja. Po navadi je to tudi čas, ko začnemo resno razmišljati katero zobozdravstvo in zobozdravnik, bi bil najprimernejši za nas. Prav tako se lahko sprašujete, kako pobeliti zobe in v tem primeru je prav tako dobrodošlo, da dobro premislite, h kateremu zobozdravniku se boste odpravili, da opravi to storitev na res visokem nivoju. Zobe imamo le ene in je zato zares ključnega pomena, da si izberemo pravega strokovnjaka, ki bo za njih poskrbel tako, kot je treba in ve kako pobeliti zobe.

Kako pobeliti zobe - izbira zobozdravnika

Prav zato, ker nam beli zobje tako veliko pomenijo in ker žal druge priložnosti ne bomo dobili, je vredno premisleka, komu bomo zaupali estetske posege in zdravljenje svojih zob. Izbira zobozdravnika pa ni enostavna. Le dober zobozdravnik ve kako pobeliti zobe ustrezno. Vsakdo si želi izkušenega in natančnega zobozdravnika. Dober zobozdravnik pacientu svetuje in razloži potek zdravljenja- kako pobeliti zobe. Vsekakor vam svetujemo, da beljenje zob zaupate samo izkušenim strokovnjakom in pa seveda tudi vse ostale storitve. V celotnem procesu zdravljenja, ko pacient sedi na stolu, se dober zobozdravnik z njim pogovarja in mu sproti razlaga, kaj dela ter kaj lahko pričakuje od posega, ki se trenutno izvaja oz. je planiran, da se izvede.
 
 

Kako pobeliti zobe - postopek

Kako sam proces zdravljenja ali beljenje zob poteka, se zobozdravnik dogovori skupaj s pacientom že pred pričetkom zdravljenja. Takrat je tudi čas, da pacient jasno definira, kakšne so njegove potrebe in želje, doktor pa razloži, kaj lahko pacient pričakuje pred, med in po zdravljenju oz. če gre za beljenje zob, kakšne rezultate lahko pričakuje. Če vas, denimo, zanima, kako pobeliti zobe, vam bo kvaliteten zobozdravnik znal pri tem dobro in izčrpno svetovati. Kvalitetno zobozdravstvo skrbi za strokoven kader, katerega cilj je, da za svoje paciente kar najbolje poskrbi. Prav zato se naši zaposleni redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje ter sposobnosti. Pacientom pa zagotavljamo strokoven in človeški pristop. Ne želimo si le dobrih rezultatov, temveč ves čas strmimo k temu, da se naši pacienti v procesu zdravljenja počutijo kar najbolje ter se k nam vračajo z veseljem in brez strahu pred posegi, ki bodo morda potrebni. Kako pobeliti zobe v našem zobozdravstvenem centru Lux Dental? Na voljo vam je beljenje zob s folijami in beljenje zob v ordinaciji- zunanje in notranje (endodontsko). Vam pa glede samega postopka- kako pobeliti zobe, ki je primeren za vas, svetujejo naši zobozdravniki.
 
 

Kako pobeliti zobe in ustvariti brezskrben nasmeh?

Naše zobozdravstvo ponuja različne storitve od zdravljenja parodontoze, do odstranjevanja modrostnih zob, pohvalimo pa se lahko predvsem z velikim številom uspešno pozdravljenih pacientov. Prav gotovo bomo znali pomagati tudi v primeru, če vas zanima kako pobeliti zobe. Vsakodnevno vgrajujemo implantate ali tako imenovane zobne vsadke. Z njihovo pomočjo nadomeščamo izgubljene zobe in posameznikom vračamo njihov pristni nasmeh. Zavedamo se, da je lahko nelagodje ob skrivljenem ali luknjastem nasmehu zelo veliko. Zato nam je v čast in veselje, da lahko pacientom, ki nam zaupajo, vrnemo samozavest in možnost, da se ponovno brez nelagodja iskreno nasmejijo.

Vstavljamo tudi zobne aparate, s katerimi poskrbimo za pravilno postavitev vaših zob v čeljusti in poskrbimo za pravilen ugriz. S tem pa poleg estetsko dovršenega videza dosežemo tudi kar najboljšo funkcionalnost vaših zob. Marsikdo pa po odstranitvi aparat vpraša kako pobeliti zobe. Na estetsko dovršenost lahko poleg same postavitve vpliva tudi beljenje zob, zato vam svetujemo, da premislite, ali bi k lepoti vašega nasmeha pripomoglo tudi to. Trajanje zdravljenja je odvisno od stanja vaših zob in od vaše starosti. Mlajši zobje se navadno pozdravijo hitreje od starejših. Splošna priporočila pacientom vsebujejo vsakoletne preventivne preglede, katerih namen je spremljanje razvoja zob in ustne votline, ter preprečevanje nastanka in razvijanja bolezenskih stanj še predno se le-ta pojavijo. Če vas zanima, kako pobeliti zobe, se odpravite k svojemu zobozdravniku, da preveri vaše stanje in kasneje prisluhnite njegovim napotkom, kako vzdrževati lepe in čiste bele zobe. V kolikor pa so se pri vas že pojavili boleči simptomi pa je pomembno, da k zdravljenju pristopite takoj, ko je to mogoče. V tem primeru se bo namreč zobozdravnik naprej lotil odprave bolečine in njenega vzroka, nato pa bo v zadnjih korakih za lep nasmeh poskrbel še za beljenje zob. Prav to pa je ena izmed prednosti pri zasebnem zobozdravstvu, saj so naše čakalne dobe kratke naša odzivnost pa hitra. Tako vas bomo v obravnavo vključili v najkrajšem možnem času. Ob prvem pregledu se bomo z vami pogovorili o vašem stanju in vam ob upoštevanju vaših predlogov in želja v kar največji meri svetovali o nadaljnji oziroma takojšni obravnavi. Odlikuje nas oseben pristop, veliko število zadovoljnih pacientov in naš vrhunsko usposobljen ter zanesljiv tim. Zavedamo se, da lahko le dobra komunikacija in pravi odnos pripeljeta do želenih rezultatov in zadovoljstva tako iz vaše kot iz naše strani. Smo zobozdravstvo, ki k težavi pristopi celostno. S skrbnim in natančnim delom ter tesnim sodelovanjem s pacientom vedno pridemo do želenih rezultatov. Če imate torej težave z zobmi, ki bi jih radi odpravili, ali pa če vas zanima, kako pobeliti zobe, se lahko vedno obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem pomagali.
 
 
Vas zanima kako pobeliti zobe? Si želite imeti lep nasmeh? Bi želeli brezplačni zobozdravniški pregled? Pišite nam TUKAJ in se naročite na BREZPLAČEN pregled.

    S prijavo se strinjam s Splošnimi pogoji in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.