Zobozdravstvo Lux dental

Zobozdravstvo Lux Dental je zobozdravstveni center, kjer nudimo celovite zobozdravstvene storitve na enem mestu. V ordinaciji za vas poskrbimo in se vam posvetimo zobozdravniki in zobozdravnice s čutom za sočloveka, zato je tudi kakršenkoli strah povsem odveč. Smo specialisti na svojem področju in tako zagotavljamo vrhunske zobozdravstvene rezultate in vam garantiramo zadovoljstvo. Zobozdravstveni center Lux Dental je ordinacija, kjer vam nudimo vrhunske zobozdravstvene usluge in izčrpno diagnostiko, ter se vam posvetimo individualno in z vsakim pacientom vzpostavimo oseben odnos. V naši ordinaciji prevladuje sproščeno vzdušje, kar je eden od mnogih razlogov, da se pacienti z veseljem vračajo k nam. Svoja znanja redno izpopolnjujemo in nadgrajujemo z izobraževanji doma in v tujini ter dodatnimi specializacijami, da v svojem zobozdravstvenem centru lahko pacientom zagotovimo najbolj kvalitetno obravnavo in zobozdravstvo prikažemo kot pozitivno izkušnjo, o kateri boste z veseljem delili svoje mnenje. Svoje delo opravljamo z ljubeznijo in strastjo ter željo, da zadovoljimo prav vsakega pacienta in mu narišemo širok nasmeh na obraz.

Vredno zaupanja

Zobozdravstveni center Lux Dental in ekipa, katera ga prikazujemo kot vrhunsko ordinacijo vredno zaupanja, zagotavljamo pozitivno izkušnjo zobozdravstva in z napredno tehnologijo ter kvalitetnimi materiali ustvarjamo največje in najlepše nasmehe, ki so eden glavnih razlogov za lepše in kvalitetnejše življenje. Prav vsak si želi lepega bleščečega nasmeha, ki je poglaviten razlog za dobro počutje in samopodobo, da se ne trudimo skrivati svojih zob med govorom, in da naš nasmeh na čisto vsaki fotografiji blesti. Ni pa vse le v estetiki, zobozdravstveni center s svojimi posegi kot poglavitno skrbi tudi za vaše zdravje, saj je zdravje v ustni votlini povezano z našim splošnim zdravjem celega telesa. Bolezni, ki so lahko posledica neustrezne oskrbe za ustno higieno, lahko privedejo tudi do srčnih napadov in kapi. Redno čiščenje zob, skrb za dlesni in redni zobozdravniški pregledi so torej nujno potrebni in naj vas od tega ne odvrača strah pred zobozdravnikom, saj je le ta v naši ordinaciji povsem odveč.

Delovni čas

Naše poslovalnice v Mariboru, Ljubljani in Krškem so odprte:

  • 800 - 1800

Ljubljana

Maribor

Krško

Zobozdravstveni center Lux Dental in ekipa specialistov, kjer se hitro opazi, da zobozdravstvo odlikuje profesionalnost in ljubezen do dela, vam s pomočjo najsodobnejše tehnološke opremljenosti centra nudimo celovitno diagnostiko in vrhunske storitve, pacientu pa se popolnoma posvetimo in se z njim dobro posvetujemo ter mu podrobno razložimo prav vsako vprašanje nanašajoče se na zobozdravstvo ter njegovo stanje v ustni votlini ter nadaljne posege. Jamčimo zadovoljstvo, da bo prav vsak pacient zobozdravstveni center Lux Dental zapustil široko nasmejanih ust, za kar pa je zaslužena profesionalnost, vrhunsko znanje in čut za sočloveka, ki jo ponuja ekipa izkušenih zobozdravnikov zobozdravstvene ordinacije Lux Dental.

Zobozdravniki z veseljem opravljamo svoje delo, kar se odraža tudi na končnih rezultatih in na strankah, katere se vedno rade vračajo nazaj. Zavedamo se tudi dragocenosti spoštovanja časa strank in zato se trudimo, da naši pacienti storitve opravijo v predvidenem in določenem časovnem okvirju, kakor je bilo vnaprej dogovorjeno.

Lux Dental v številkah

4700

ZADOVOLJNIH PACIENTOV

2350

VSTAVLJENIH IMPLANTATOV

7100

ZOBNIH PREVLEK

230

POZDRAVLJENIH PARODONTOZ

340

VSTAVLJENIH ZOBNIH APARATOV

3900

POZDRAVLJENIH ZOB

Da pa bo vaša izkušnja kar se da pozitivna in zobozdravstvo ne bo več nekaj, kar bi vam pognalo strah v kosti in tesnobo k srcu, vam zobozdravstveni center Lux Dental garantira povsem brezbolečinske posege, kar našim strankam ponujamo z možnostjo anestezije pred prav vsakim posegom in s tem zagotovimo brezbolečinske storitve in s tem posege, za katere je vsakršen strah pred zobozdravniškim stolom povsem odveč in nepotreben.

Marsikdo ima slabe spomine na obisk zobozdravnika še iz otroštva in se zato le z težavo odloči sploh za prvi korak, ki vodi do izbire v kateri zobozdravstveni center se bo namenil. Veliko več je celo takšnih posameznikov, ki se k zobozdravniku odpravijo šele tedaj, ko jih v to prisilijo neznosne bolečine, vendar pa je lahko takrat za mnoge že celo prepozno in s tem tvegajo, da stanje privede tudi do izgube zoba ali več njih. Na zobozdravstvo pa boste v Lux Dentalu gledali drugače, saj bomo garantiramo, da bomo naredili vse, da se boste pri nas počutili dobro in brezskrbno. Za neboleč postopek poskrbimo z lokalnimi anestetiki, s katerimi izzovemo prekinitev čutnih živčnih dražljajev in s tem dosežemo lokalno brezčutnost, kar pomeni, da v času posega pacient ne čuti nobene bolečine. Po določenem času, po koncu posega pa anestetik počasi začne popuščati in ponovno se pojavijo občutki.

Zavedamo se, da je izbira zobozdravnika, kateremu bomo zaupali težka, zato je naše poslanstvo, da prisluhnemo vašim željam in vam pomagamo ter s tem stkemo zaupanja vreden odnos in vam olajšamo življenje. V zobozdravstveni center Lux Dental vabimo tudi vas, da se že ob prvem obisku sami prepričate o vrhunskih storitvah, do katerih vas bo vodilo predano osebje z ljubeznijo do svojega dela in pozitivno energijo, najsodobnejša tehnologija, ki jo lahko ponudi zobozdravstvo in najkakovostnejši materiali.

Imate tudi vi težave z zobmi in bi jih želeli urediti za vedno? Pišite našemu zobozdravniku specialistu in si pridobite neobvezujoče mnenje oz se naročite na BREZPLAČEN pregled.

S prijavo se strinjam s Splošnimi pogoji in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.