ZOBOZDRAVSTVO LUXDENTAL

Imate tudi vi težave z zobmi in bi jih želeli urediti za vedno?

Zobozdravstvo Lux Dental je zobozdravstveni center, kjer nudimo celovite zobozdravstvene storitve na enem mestu. V ordinaciji za vas poskrbimo in se vam posvetimo zobozdravniki in zobozdravnice s čutom za sočloveka, zato je tudi kakršenkoli strah povsem odveč. Smo specialisti na svojem področju in tako zagotavljamo za zobozdravstvo vrhunske rezultate in vam garantiramo zadovoljstvo. Storitve, ki jih zobozdravstvo ponuja zajemajo pregledovanje zob, dlesni in ustne votline, da bi ugotovili katero od nepravilnosti ali pomanjkljivosti je potrebno odpraviti. Zobozdravstvo je veja medicine, ki preučuje, diagnosticira bolezni in zdravi bolezni ter motnje v ustni votlini.

Zobozdravstveni center Lux Dental je ordinacija, kjer vam nudimo vrhunsko zobozdravstvo oz. zobozdravstvene usluge in izčrpno diagnostiko ter se vam posvetimo individualno in z vsakim pacientom vzpostavimo oseben odnos. V naši ordinaciji prevladuje sproščeno vzdušje, kar je eden od mnogih razlogov, da se pacienti z veseljem vračajo k nam. Za zobozdravstvo potrebna znanja redno izpopolnjujemo in nadgrajujemo z izobraževanji doma in v tujini ter dodatnimi specializacijami, da v svojem zobozdravstvenem centru lahko pacientom zagotovimo najbolj kvalitetno obravnavo in zobozdravstvo prikažemo kot pozitivno izkušnjo, o kateri boste z veseljem delili svoje mnenje. Svoje delo opravljamo z ljubeznijo in strastjo ter željo, da zadovoljimo prav vsakega pacienta in mu narišemo širok nasmeh na obraz.

Vredno zaupanja

Zobozdravstveni center Lux Dental in ekipa, katerega prikazujemo kot vrhunsko ordinacijo vredno zaupanja, zobozdravstvo zagotavljamo kot pozitivno izkušnjo in z napredno tehnologijo ter kvalitetnimi materiali, ustvarjamo največje in najlepše nasmehe, ki so eden glavnih razlogov za lepše in kvalitetnejše življenje. Prav vsak si želi lepega bleščečega nasmeha, ki je poglaviten razlog za dobro počutje in samopodobo, da se ne trudimo skrivati svojih zob med govorov, in da naš nasmeh na čisto vsaki fotografiji blesti. Ni pa vse le v estetiki, zobozdravstveni center s svojimi posegi kot poglavitno skrbi tudi za vaše zdravje, saj je zdravje v ustni votlini povezano z našim splošnim zdravjem celega telesa. Bolezni, ki so lahko posledica neustrezne oskrbe z ustno higieno, lahko privedejo tudi do srčnih napadov in kapi. Redno čiščenje zob, skrb za dlesni in redni zobozdravniški pregledi so torej nujno potrebni in naj vas od tega ne odvrača strah pred zobozdravnikom, saj je le ta v naši ordinaciji povsem odveč.

Zobozdravstveni center Lux Dental in ekipa specialistov, kjer se hitro opazi, da zobozdravstvo odlikuje profesionalnost in ljubezen do dela, vam s pomočjo najsodobnejše tehnološke opremljenosti centra nudimo celovitno diagnostiko in vrhunske storitve, pacientu pa se popolnoma posvetimo in se z njim dobro posvetujemo ter mu podrobno razložimo prav vsako vprašanje nanašajoče se na zobozdravstvo ter njegovo stanje v ustni votlini ter nadaljnje posege. Jamčimo zadovoljstvo, da bo prav vsak pacient zobozdravstveni center Lux Dental zapustil široko nasmejanih ust, za kar pa je zaslužena profesionalnost, vrhunsko znanje in čut za sočloveka, ki jo ponuja ekipa izkušenih zobozdravnikov zobozdravstvene ordinacije Lux Dental.

Zobozdravniki z veseljem opravljamo svoje delo, kar se odraža tudi na končnih rezultatih in na strankah, katere se vedno rade vračajo nazaj. Zavedamo se tudi dragocenosti spoštovanja časa strank in zato se trudimo, da naši pacienti storitve opravijo v predvidenem in določenem časovnem okvirju, kakor je bilo vnaprej dogovorjeno.

Delovni čas

Naše poslovalnice v Mariboru, Ljubljani in Krškem so odprte:

 • 700 - 2000

Ljubljana

Maribor

Krško

Da pa bo vaša izkušnja kar se da pozitivna in zobozdravstvo ne bo več nekaj, kar bi vam pognalo strah v kosti in tesnobo k srcu, vam zobozdravstveni center Lux Dental garantira povsem brezbolečinske posege, kar našim strankam ponujamo z možnostjo anestezije pred prav vsakim posegom in s tem zagotovimo brezbolečinske storitve in s tem posege, za katere je vsakršen strah pred zobozdravniškim stolom povsem odveč in nepotreben.

Marsikdo ima slabe spomine na obisk zobozdravnika oz. zobozdravstvo še iz otroštva in se zato le s težavo odloči sploh za prvi korak, ki vodi do izbire v kateri zobozdravstveni center se bo namenil. Veliko več je celo takšnih posameznikov, ki na zobozdravstvo pomislijo oziroma se k zobozdravniku odpravijo šele tedaj, ko jih v to prisilijo neznosne bolečine, vendar pa je lahko takrat za mnoge že celo prepozno in s tem tvegajo, da stanje privede tudi do izgube zoba ali več njih. Na zobozdravstvo pa boste v Lux Dentalu gledali drugače, saj vam garantiramo, da bomo naredili vse, da se boste pri nas počutili dobro in brezskrbno. Za neboleč postopek poskrbimo z lokalnimi anestetiki, s katerimi izzovemo prekinitev čutnih živčnih dražljajev in s tem dosežemo lokalno brezčutnost, kar pomeni, da v času posega pacient ne čuti nobene bolečine. Po določenem času, po koncu posega pa anestetik počasi začne popuščati in ponovno se pojavijo občutki.

Zavedamo se, da je izbira zobozdravnika, kateremu bomo zaupali težka, zato je naše poslanstvo, da prisluhnemo vašim željam in vam pomagamo ter s tem stkemo zaupanja vreden odnos in vam olajšamo življenje. V Zobozdravstveni center Lux Dental vabimo tudi vas, da se že ob prvem obisku sami prepričate o vrhunskih storitvah, do katerih vas bo vodilo predano osebje z ljubeznijo do svojega dela in pozitivno energijo, najsodobnejša tehnologija, ki jo lahko ponudi zobozdravstvo in najkakovostnejši materiali.

Imate tudi vi težave z zobmi in bi jih želeli urediti za vedno? Pišite našemu zobozdravniku TUKAJ in si pridobite neobvezujoče mnenje oz se naročite na BREZPLAČEN pregled.

  S prijavo se strinjam s Splošnimi pogoji in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

  Lux Dental v številkah

  4700

  ZADOVOLJNIH PACIENTOV

  2350

  VSTAVLJENIH IMPLANTATOV

  7100

  ZOBNIH PREVLEK

  230

  POZDRAVLJENIH PARODONTOZ

  340

  VSTAVLJENIH ZOBNIH APARATOV

  3900

  POZDRAVLJENIH ZOB

  V Lux Dentalu poskrbimo tako za splošno zobozdravstvo, kot tudi za estetsko zobozdravstvo. Med splošno zobozdravstvo štejemo izdelavo mostičkov in protez, s katerim prikrijemo manjkajoče zobe. Delamo delne proteze, s katerimi nadomestimo del zob, ki manjka v čeljusti in totalne proteze, ki so primerne za brezzobe čeljusti. S protezo vam povrnemo brezskrben nasmeh in učinkovito funkcijo opravljanja zob za grizenje in žvečenje. Splošno zobozdravstvo se ukvarja tudi z zdravljenjem koreninskih kanalov, škripanja z zobmi, težav s čeljustnimi sklepi in negativnimi posledicami kajenja. Le te se zdravijo s čiščenjem zobnega kamna ter s pleskanjem zob, da bi preprečili obarvanost zob in vsaj deloma vrnili belino zob. Čiščenje zobnega kamna zmanjšuje verjetnost za obolelost dlesni in zaustavlja njeno napredovanje. Tudi estetsko zobozdravstvo se ukvarja z zdravljenjem zob in pri tem vključuje tudi estetiko. V estetsko zobozdravstvo vam lahko v Lux Dentalu ponudimo naslednje storitve: izdelava porcelanskih lusk, beljenje zob, dvig dlesni, dograditev zob, vstavitev zobnih vsadkov, lasersko oblikovanje dlesni, terapijo z nevidnim zobnim aparatom, nakit za zobe in preobrazbo zob. Estetsko zobozdravstvo zagotavlja brezskrben nasmeh in izboljšanje videza celotnega obraza. Estetsko zobozdravstvo obsega minimalno invazivne posege, s katerimi izboljšamo funkcijo in izgled zob.

  Imate tudi vi težave z zobmi in bi jih želeli urediti za vedno? Pišite našemu zobozdravniku TUKAJ in si pridobite neobvezujoče mnenje oz se naročite na BREZPLAČEN pregled.

   S prijavo se strinjam s Splošnimi pogoji in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.